DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4264
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКитаєва А. П., Слюсаренко В. С.-
dc.date.accessioned2024-02-23T13:12:39Z-
dc.date.available2024-02-23T13:12:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК: 636.371.64:593.136 Китаєва А. П., Слюсаренко В. С. Ріст і розвиток козенят одержаних від козематок різного напряму продуктивності. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 218-219.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4264-
dc.description.abstractНе менш важливою галуззю тваринництва є козівництво, яке дає необхідну сировину для легкої промисловості та продовольство для нації. Основною продукцією козівництва є м'ясо і молоко. В даний час виробництво м'яса стає все більш поширеним, з підприємствами з виробництва козячого м'яса та молока. Основними джерелами їстівного м’яса кіз у всьому світі є м’ясо-молочні породи кіз, від яких отримують не тільки м’ясо, але й молоко. Ключовим методом збільшення виробництва м’яса кіз є збереження та цілеспрямоване розведення кіз. Тільки здорові, життєздатні тварини можуть бути високопродуктивними і максимально використовувати свій генетичний потенціал. Метою нашої роботи було визначення росту та розвитку козенят, одержаних від схрещування козематок зааненської, альпійської та корсиканської породи з козлом тогенбургської породи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectріст і розвиток козенят, козематки, напрям продуктивності, козівництво, виробництво козячого м'яса та молокаuk_UA
dc.titleРІСТ І РОЗВИТОК КОЗЕНЯТ ОДЕРЖАНИХ ВІД КОЗЕМАТОК РІЗНОГО НАПРЯМУ ПРОДУКТИВНОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Китаєва Алла Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Китаєва А..pdf398,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.