Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/423| Назва: | КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ЯБЛУК В ПРОДУКЦІЮ РАДІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇ | 
| Інші назви: | КОМПЛЕКСНАЯ ПЕРЕРАБОТКА ЯБЛОК В ПРОДУКЦИЮ РАДИОПРОТЕКТОРНОГО ДЕЙСТВИЯ COMPLEX PROCESSING OF APPLES IN THE PRODUCTS OF RADIOPROTECTION ACTION  | 
| Автори: | Москалюк, І. В. Москалюк, И. В. Moskaliuk, I.  | 
| Теми: | пектин, тепловий процес, гідроліз, радіонукліди пектин, тепловой процесс, гидролиз, радионуклиды pectin, thermal process, hydrolysis, radionuclides  | 
| Дата публікації: | 2013 | 
| Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №63, 2013 | 
| Бібліографічний опис: | УДК 634.11.001.73, ББК Л911/919, ОГАУ, ОДАУ Москалюк, І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії [Текст] / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ред. кол. В.П. Чучуй, А.М. Євдокимова, О.В. Мальцев та ін. - Одеса, 2013. - : Технічні науки, Вип.67. - С.182-186. | 
| Короткий огляд (реферат): | Отримано новий спосіб комплексної переробки яблук, який вміщує лужний
гідроліз полісахаридів. Гідроліз проводять в лужному середовищі при рН 8-12
протягом 1-100 хвилин при кімнатній температурі з наступною
нейтралізацією пектинового екстракту до рН середовища 4,0 –7,0. Получен новый способ комплексной переработки яблок, который основан на щелочном гидролизе полисахаридов. Гидролиз проводят в щелочной среде при рН 8-12 в течение 1 - 100 минут при комнатной температуре с последующей нейтрализацией пектинового экстракта до рН среды 4,0-7,0. The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0.  | 
| Опис: | The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/423 | 
| Розташовується у зібраннях: | Москалюк Інна Вікторівна | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 32.pdf | 322,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.