Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/423
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Москалюк, І. В. | - |
dc.contributor.author | Москалюк, И. В. | - |
dc.contributor.author | Moskaliuk, I. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-15T14:01:27Z | - |
dc.date.available | 2016-04-15T14:01:27Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | УДК 634.11.001.73, ББК Л911/919, ОГАУ, ОДАУ Москалюк, І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії [Текст] / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ред. кол. В.П. Чучуй, А.М. Євдокимова, О.В. Мальцев та ін. - Одеса, 2013. - : Технічні науки, Вип.67. - С.182-186. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/423 | - |
dc.description | The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0. | ru |
dc.description.abstract | Отримано новий спосіб комплексної переробки яблук, який вміщує лужний гідроліз полісахаридів. Гідроліз проводять в лужному середовищі при рН 8-12 протягом 1-100 хвилин при кімнатній температурі з наступною нейтралізацією пектинового екстракту до рН середовища 4,0 –7,0. | ru |
dc.description.abstract | Получен новый способ комплексной переработки яблок, который основан на щелочном гидролизе полисахаридов. Гидролиз проводят в щелочной среде при рН 8-12 в течение 1 - 100 минут при комнатной температуре с последующей нейтрализацией пектинового экстракта до рН среды 4,0-7,0. | ru |
dc.description.abstract | The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №63, 2013 | ru |
dc.subject | пектин, тепловий процес, гідроліз, радіонукліди | ru |
dc.subject | пектин, тепловой процесс, гидролиз, радионуклиды | ru |
dc.subject | pectin, thermal process, hydrolysis, radionuclides | ru |
dc.title | КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ЯБЛУК В ПРОДУКЦІЮ РАДІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇ | ru |
dc.title.alternative | КОМПЛЕКСНАЯ ПЕРЕРАБОТКА ЯБЛОК В ПРОДУКЦИЮ РАДИОПРОТЕКТОРНОГО ДЕЙСТВИЯ | ru |
dc.title.alternative | COMPLEX PROCESSING OF APPLES IN THE PRODUCTS OF RADIOPROTECTION ACTION | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Москалюк Інна Вікторівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32.pdf | 322,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.