DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/423
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоскалюк, І. В.-
dc.contributor.authorМоскалюк, И. В.-
dc.contributor.authorMoskaliuk, I.-
dc.date.accessioned2016-04-15T14:01:27Z-
dc.date.available2016-04-15T14:01:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 634.11.001.73, ББК Л911/919, ОГАУ, ОДАУ Москалюк, І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії [Текст] / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ред. кол. В.П. Чучуй, А.М. Євдокимова, О.В. Мальцев та ін. - Одеса, 2013. - : Технічні науки, Вип.67. - С.182-186.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/423-
dc.descriptionThe new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0.ru
dc.description.abstractОтримано новий спосіб комплексної переробки яблук, який вміщує лужний гідроліз полісахаридів. Гідроліз проводять в лужному середовищі при рН 8-12 протягом 1-100 хвилин при кімнатній температурі з наступною нейтралізацією пектинового екстракту до рН середовища 4,0 –7,0.ru
dc.description.abstractПолучен новый способ комплексной переработки яблок, который основан на щелочном гидролизе полисахаридов. Гидролиз проводят в щелочной среде при рН 8-12 в течение 1 - 100 минут при комнатной температуре с последующей нейтрализацией пектинового экстракта до рН среды 4,0-7,0.ru
dc.description.abstractThe new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №63, 2013ru
dc.subjectпектин, тепловий процес, гідроліз, радіонуклідиru
dc.subjectпектин, тепловой процесс, гидролиз, радионуклидыru
dc.subjectpectin, thermal process, hydrolysis, radionuclidesru
dc.titleКОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ЯБЛУК В ПРОДУКЦІЮ РАДІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇru
dc.title.alternativeКОМПЛЕКСНАЯ ПЕРЕРАБОТКА ЯБЛОК В ПРОДУКЦИЮ РАДИОПРОТЕКТОРНОГО ДЕЙСТВИЯru
dc.title.alternativeCOMPLEX PROCESSING OF APPLES IN THE PRODUCTS OF RADIOPROTECTION ACTIONru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Москалюк Інна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf322,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.