DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4223
Назва: КОНЦЕПЦІЯ ІННОВАЦІЙНОЇ СОЦІАЛЬНО ТА ЕКОЛОГІЧНО ОРІЄНТОВАНОЇ МОДЕЛІ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНОГО СЕКТОРУ
Автори: Абгаш Т.І., Замлинська О.В.
Теми: інноваційна модель, економічний розвиток, аграрний сектор
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Абгаш Т.І., Замлинська О.В. Концепція інноваційної соціально та екологічно орієнтованої моделі економічного розвитку аграрного сектору. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023.С. 116-119.
Короткий огляд (реферат): Аграрний сектор є важливим елементом будь-якої економіки. Його стан і розвиток мають вирішальне значення для соціального добробуту та екологічної стійкості. Останні роки свідчать про необхідність перегляду підходів до сільськогосподарського виробництва, адже традиційні методи можуть вже бути неефективними в умовах зростаючих потреб населення та загроз екології. Концепція інноваційної соціально та екологічно орієнтованої моделі економічного розвитку аграрного сектору полягає у використанні новаторських рішень, які сприяють розвитку сільськогосподарської галузі, поліпшенню життя сільського населення та збереженню навколишнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4223
Розташовується у зібраннях:Замлинська Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Абгаш, Замлинська.pdf655,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.