DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4215
Назва: УПРАВЛІННЯ СТРАТЕГІЧНИМ РОЗВИТКОМ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУЧАСНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Боєв В. В., Довган В. О., Дідур Г. І.
Теми: управління, стратегічний розвиток, господарська діяльність, сучасні підприємства
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Боєв В. В., Довган В. О., Дідур Г. І. Управління стратегічним розвитком господарської діяльності сучасних підприємств. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023.С. 26-27.
Короткий огляд (реферат): Сучасним підприємствам, що функціонують у різних сферах господарської діяльності, доводиться приймати управлінські рішення у складних, нестабільних та швидкозмінних умовах соціально-економічного середовища. Ці умови підкреслюють важливість вдосконалення управління підприємствами та створення умов для їх сталого розвитку. Це вимагає розробки ефективних стратегій, спрямованих на збалансований розвиток всіх аспектів господарської діяльності та забезпечення конкурентоздатності підприємств у довгостроковій перспективі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4215
Розташовується у зібраннях:Дідур Ганна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дідур Г..pdf392,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.