DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4208
Назва: РІСТ І РОЗВИТОК ЯГНЯТ F1, F2 ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ ОДЕРЖАНИХ ВІД БАТЬКІВ ГІСАРСЬКОЇ ПОРОДИ
Автори: 
Слюсаренко І. С.
Теми: ріст і розвиток ягнят, F1, F2 цигайська порода, гісарська порода
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.371.064:592.135 Слюсаренко І. С. Ріст і розвиток ягнят F1, F2 цигайської породи одержаних від батьків гісарської породи. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 99-100.
Короткий огляд (реферат): Збільшення виробництва баранини – є одним з найголовніших завдань при вирішенні проблеми забезпечення населенням м`ясом. Але фактичне споживання баранини українцями в декілька раз менше науково обґрунтованої норми. Як на практиці доведено, що деякі м`ясні і комбіновані породи овець мають високу м`ясну продуктивність. Враховуючи світовий досвід, вирішити цю проблему можна за рахунок вирощування молодняку овець до високих забійних якостей. М’ясна продуктивність овець є інтегральним показником великої кількості ознак, обумовлених морфобіологічними, генетичними та етологічними особливостями тварин. Тому подальше її підвищення обумовлено використанням кращого світового генофонду і вимагає розробки нових методів оцінки тварин. В умовах української ринкової економіки найважливішою умовою успішного розвитку вівчарства є підвищення його рентабельності за рахунок максимального використання всіх різновидів продукції та зменшення витрат на їх виробництво. У зв’язку з цим, дослідження особливостей росту та розвитку молодняку овець цигайської породи є актуальним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4208
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Слюсаренко І..pdf358,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.