DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4199
Назва: ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ КУКУРУДЗЯНОГО СИЛОСУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МОЛОКА В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Автори: Елфеел Айман Анвар Алсаліхін, Кірович Н. О., Сусол Р. Л.
Теми: проблеми якості, кукурудзяний силос, виробництво молока, Південь України
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.22/.28.085.52(477.74) Елфеел Айман Анвар Алсаліхін, Кірович Н. О., Сусол Р. Л. Проблеми якості кукурудзяного силосу при виробництві молока в умовах Півдня України. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 52-55.
Короткий огляд (реферат): За будь-яких обставин розвитку цивілізацій, продовольча безпека є однією з пріоритетних задач розвитку будь-якої цивілізованої держави. Вирішити такі завдання без розвитку молочного скотарства є малоймовірним, оскільки понад 95,0% від світового валового виробництва молока припадає на коров’яче та буйволяче молоко, причому левова частка – це саме коров’яче молоко. Виходячи з того, що велика рогата худоба – це жуйні тварини, для ефективного виробництва бажаної кількості молока оптимальної якості їхній організм потребує фуражних кормів за українськими технологіями годівлі на кшталт силос кукурудзяний, сінаж та сіно злакові або бобові, солому, тощо. Питома вага фуражних кормів в структурі «здорового» раціону годівлі сучасних генотипів молочних корів повинна становити 60,0% і більше. Мета нашої роботи полягала у визначенні середньостатистичної якості базового фуражного корму (кукурудзяного силосу) на прикладі пересічного господарства з виробництва молока Одеської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4199
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Елфеел А..pdf717,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.