
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4188
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипка Г. А., Найдіч О. В., Тімченко О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-15T11:49:02Z | - |
dc.date.available | 2024-02-15T11:49:02Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Скрипка Г. А., Найдіч О. В., Тімченко О. В. Оцінка мікробіологічних показників безпечності обніжжя бджолиного та прополісу, які реалізуються на ринках міста Одеси. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 390-392. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4188 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження мікробіологічних показників безпечності бджолиного обніжжя і прополісу, які реалізуються на ринках м. Одеси. Згідно результатів досліджень обніжжя бджолиного, встановлено, що 15% зразків мали незадовільні результати за КМАФАнМ, 5% - за вмістом пліснявих грибів, 10% - за вмістом мікроскопічних дріжджів, у 10% даного апіпродукту було виявлено БГКП. St. Аureus у обніжжі бджолиному виявлено не було. Згідно мікробіологічних досліджень прополісу встановлено, що дослідні зразки містять МАФАнМ і плісняві гриби, але їх вміст не перевищує ГДК. Наявності БГКП у зразках прополісу не виявлено. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | обніжжя бджолине, прополіс, показники безпечності, мікробіологічні показники | uk_UA |
dc.title | ОЦІНКА МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ БЕЗПЕЧНОСТІ ОБНІЖЖЯ БДЖОЛИНОГО ТА ПРОПОЛІСУ, ЯКІ РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА РИНКАХ МІСТА ОДЕСИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Скрипка Галина Андріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скрипка, Найдіч.pdf | 559,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.