Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4045
Назва: | ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
Автори: | Мельничук О. І., Колот Є. О. |
Теми: | формування організаційної культури, аграрні підприємства, конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Мельничук О. І., Колот Є. О. Теоретичні аспекти формування організаційної культури аграрних підприємств. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 181-183. |
Короткий огляд (реферат): | Існування різних підходів щодо трактування поняття «організаційна культура» зумовлено тим, що в науковій літературі нараховується майже п’ятсот визначень терміну «культура». Найпоширенішим з яких є таке, що розглядає її як «сукупність виробничих, суспільних і духовних досягнень людей», а в контексті організації – як сукупність цих досягнень та вмінь певної групи людей, зайнятої у виробничому процесі підприємства, вагоме місце серед яких належить керівникові». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4045 |
Розташовується у зібраннях: | Мельничук Оксана Іванівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мельничук О..pdf | 501,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.