Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4045
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельничук О. І., Колот Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-22T07:48:37Z | - |
dc.date.available | 2023-09-22T07:48:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Мельничук О. І., Колот Є. О. Теоретичні аспекти формування організаційної культури аграрних підприємств. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 181-183. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4045 | - |
dc.description.abstract | Існування різних підходів щодо трактування поняття «організаційна культура» зумовлено тим, що в науковій літературі нараховується майже п’ятсот визначень терміну «культура». Найпоширенішим з яких є таке, що розглядає її як «сукупність виробничих, суспільних і духовних досягнень людей», а в контексті організації – як сукупність цих досягнень та вмінь певної групи людей, зайнятої у виробничому процесі підприємства, вагоме місце серед яких належить керівникові». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | формування організаційної культури, аграрні підприємства, конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Мельничук Оксана Іванівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мельничук О..pdf | 501,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.