DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4043
Title: ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
Authors: Бондаренко Н. П., Шевченко А. А.
Keywords: зниження собівартості продукції, аграрне підприємство, ринкова конкуренція, ціни на продукцію
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Бондаренко Н. П., Шевченко А. А. Шляхи зниження собівартості продукції на аграрному підприємстві. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 138-141.
Abstract: Собівартість являється одним із найважливіших показників, що характеризує господарську діяльність підприємства. Особливого значення показник набуває у умовах ринкової конкуренції. Лише скоротивши рівень собівартості, при усіх інших рівних умовах, товаровиробник може зменшити й ціну, для того, щоб привабити покупця та отримати переваги над конкурентами.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4043
Appears in Collections:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шевченко А..pdf761,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.