Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4043
Title: | ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ |
Authors: | Бондаренко Н. П., Шевченко А. А. |
Keywords: | зниження собівартості продукції, аграрне підприємство, ринкова конкуренція, ціни на продукцію |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | Бондаренко Н. П., Шевченко А. А. Шляхи зниження собівартості продукції на аграрному підприємстві. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 138-141. |
Abstract: | Собівартість являється одним із найважливіших показників, що характеризує господарську діяльність підприємства. Особливого значення показник набуває у умовах ринкової конкуренції. Лише скоротивши рівень собівартості, при усіх інших рівних умовах, товаровиробник може зменшити й ціну, для того, щоб привабити покупця та отримати переваги над конкурентами. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4043 |
Appears in Collections: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шевченко А..pdf | 761,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.