DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4043
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондаренко Н. П., Шевченко А. А.-
dc.date.accessioned2023-09-22T07:34:28Z-
dc.date.available2023-09-22T07:34:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБондаренко Н. П., Шевченко А. А. Шляхи зниження собівартості продукції на аграрному підприємстві. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 138-141.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4043-
dc.description.abstractСобівартість являється одним із найважливіших показників, що характеризує господарську діяльність підприємства. Особливого значення показник набуває у умовах ринкової конкуренції. Лише скоротивши рівень собівартості, при усіх інших рівних умовах, товаровиробник може зменшити й ціну, для того, щоб привабити покупця та отримати переваги над конкурентами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзниження собівартості продукції, аграрне підприємство, ринкова конкуренція, ціни на продукціюuk_UA
dc.titleШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко А..pdf761,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.