DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4032
Назва: КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА КОМАНДНОЇ РОБОТИ НА ОСНОВІ ЕКОЛОГІЧНОГО, СОЦІАЛЬНОГО ТА КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ
Автори: Замлинська О. В.
Теми: корпоративна культура, командна робота, корпоративне управління
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 334.78:005.35 Замлинська О. В. Корпоративна культура командної роботи на основі екологічного, соціального та корпоративного управління. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15-16 червня 2022 р.) / ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2022. С. 202-207.
Короткий огляд (реферат): Оскільки у ХХІ столітті основними факторами інноваційного розвитку є знання, сталий розвиток та культура, то інструменти управління будуть ефективними, якщо вони будуть спрямовані переважно не на технічну складову, а на людський фактор. Трансформаційні процеси економіки здійснюються командою однодумців, які розділяють систему цінностей, правил, норм поведінки, традицій і бізнес-моделей, об'єднаних поняттям корпоративної культури. Корпоративна культура відноситься до складних матеріальних і духовних явищ, вивчення яких стикається з низкою проблем, що підвищують інтерес до розгляду її як внутрішнього джерела організаційних змін і тонко спланованого інструменту управління. Вивчення чинника культури сьогодні поступово перетворюється з академічного знання на необхідну складову практичної діяльності, оскільки ми спостерігаємо тотальні кризи: політичну, економічну, екологічну, духовну.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4032
Розташовується у зібраннях:Замлинська Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Замлинська О..pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.