DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4011
Назва: ЕЛЕКТРОННИЙ КОМПАС
Автори: 
Вікуліна Л. Ф.
Теми: електронний компас, електронний пристрій. автоматизація геодезичних вимірів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 528.526:004.9 Вікуліна Л. Ф. Електронний компас. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15-16 червня 2022 р.) / ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2022. С.25-26.
Короткий огляд (реферат): Рівень автоматизації геодезичних вимірів вимагає визначення напряму магнітного поля в електронному вигляду. Визначити це завдання може електронний компас на основі магніточутливих напівпровідникових елементів. Компас є одним із приладів із найширшим діапазоном застосування. Головним показником приладу є його надійність і міцність, які значно зростають за відсутності в приладі будь-яких механічних деталей, що рухаються. Найбільшу зацікавленість представляє електронний компас, що складається з напівпровідникового магніточутливого елементу, електричний сигнал на виході якого пропорційний величині зовнішнього магнітного поля і електронної схеми сигналу. Важливе, що даний електронний пристрій не має рухомих механічних частин і механізмів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4011
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вікуліна Л..pdf470,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.