DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3990
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипка Г. А., Угляр В. В.-
dc.date.accessioned2023-09-14T09:25:38Z-
dc.date.available2023-09-14T09:25:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.3 Скрипка Г. А., Угляр В. В. Аналіз фізико-хімічних показників гречаного і липового меду вітчизняного виробника. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С. 194-196.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3990-
dc.description.abstractНатуральний бджолиний мед є одним з найцінніших дарунків природи – харчовим продуктом, який людина отримує від діяльності медоносної бджоли. Якісний мед має високі поживні властивості, а також може використовуватися як лікування та профілактика від багатьох хвороб та харчових дефіцитів. Мед є багатокомпонентною сполукою, він має різноманітний хімічний склад, який залежить від багатьох чинників, які впливають на нього під час створення. На показники якості меду впливають як грунти, де зростають рослини- медоноси, так і погодні умови, порода бджіл, а також гігієнічний стан пасіки. Проведено дослідження фізико-хімічних показників зразків меду гречаного та липового меду вітчизняного виробника. В результаті досліджень встановлено, що деякі зразки не відповідають вимогам ДСТУ 4497:2005.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмед бджолиний, якість, безпека, фізико-хімічні показникиuk_UA
dc.titleАНАЛІЗ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ГРЕЧАНОГО І ЛИПОВОГО МЕДУ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИКАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипка Г..pdf620,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.