Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/395
Title: | РАЦІОНАЛЬНІ КОНСТРУКЦІЇ ВОВЧКІВ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕССУ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА |
Other Titles: | РАЦИОНАЛЬНЫЕ КОНСТРУКЦИИ ВОЛЧКОВ ДЛЯ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕСА ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ МЯСА RATIONAL CONSTRUCTIONS BROMRARES FOR INTESIFICATION PROCESS CRUSHING MEAT |
Authors: | Василів В.П., Дударев І.І., Кудашев С.М. Vasiliv V.P., Dudarev I., Kudashev S. |
Keywords: | Харчові технології м’ясо, сировина, подрібнення, вовчок, ріжучий механізм, ніж мясо, сырье, измельчение, волчек, режущий механизм, нож meat, raw material, grinding down of meat, cutting mechanism, knife |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63 |
Citation: | УДК 637.513.45 Василів В.П. Раціональні конструкції вовчків для інтенсифікації процесу подрібнення м'яса / В.П. Василів, І. І. Дударев, С. М. Кудашев // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.170-179. |
Abstract: | Проведено аналіз конструкцій і робочих процесів вовчків для подрібнення
м’яса. Внесені пропозиції щодо удосконалення цих машин Проведен анализ конструкций и рабочих процессов волчков для измельчения мяса. Внесены предложения по усовершенствованию этих машин The analysis of constructions and workings processes of grindings down of meat is conducted. Brought in suggestion on the improvement of these machines |
Description: | The analysis of constructions and workings processes of grindings down of meat is conducted. Brought in suggestion on the improvement of these machines |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/395 |
Appears in Collections: | Дударев Ігор Іванович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudarev I..pdf | 525,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.