DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/395
Title: РАЦІОНАЛЬНІ КОНСТРУКЦІЇ ВОВЧКІВ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕССУ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА
Other Titles: РАЦИОНАЛЬНЫЕ КОНСТРУКЦИИ ВОЛЧКОВ ДЛЯ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕСА ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ МЯСА
RATIONAL CONSTRUCTIONS BROMRARES FOR INTESIFICATION PROCESS CRUSHING MEAT
Authors: Василів В.П., Дударев І.І., Кудашев С.М.
Vasiliv V.P., Dudarev I., Kudashev S.
Keywords: Харчові технології
м’ясо, сировина, подрібнення, вовчок, ріжучий механізм, ніж
мясо, сырье, измельчение, волчек, режущий механизм, нож
meat, raw material, grinding down of meat, cutting mechanism, knife
Issue Date: 2012
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63
Citation: УДК 637.513.45 Василів В.П. Раціональні конструкції вовчків для інтенсифікації процесу подрібнення м'яса / В.П. Василів, І. І. Дударев, С. М. Кудашев // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.170-179.
Abstract: Проведено аналіз конструкцій і робочих процесів вовчків для подрібнення м’яса. Внесені пропозиції щодо удосконалення цих машин
Проведен анализ конструкций и рабочих процессов волчков для измельчения мяса. Внесены предложения по усовершенствованию этих машин
The analysis of constructions and workings processes of grindings down of meat is conducted. Brought in suggestion on the improvement of these machines
Description: The analysis of constructions and workings processes of grindings down of meat is conducted. Brought in suggestion on the improvement of these machines
URI: http://hdl.handle.net/123456789/395
Appears in Collections:Дударев Ігор Іванович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudarev I..pdf525,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.