Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/395
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василів В.П., Дударев І.І., Кудашев С.М. | - |
dc.contributor.author | Vasiliv V.P., Dudarev I., Kudashev S. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-15T08:06:12Z | - |
dc.date.available | 2016-04-15T08:06:12Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | УДК 637.513.45 Василів В.П. Раціональні конструкції вовчків для інтенсифікації процесу подрібнення м'яса / В.П. Василів, І. І. Дударев, С. М. Кудашев // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.170-179. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/395 | - |
dc.description | The analysis of constructions and workings processes of grindings down of meat is conducted. Brought in suggestion on the improvement of these machines | ru |
dc.description.abstract | Проведено аналіз конструкцій і робочих процесів вовчків для подрібнення м’яса. Внесені пропозиції щодо удосконалення цих машин | ru |
dc.description.abstract | Проведен анализ конструкций и рабочих процессов волчков для измельчения мяса. Внесены предложения по усовершенствованию этих машин | ru |
dc.description.abstract | The analysis of constructions and workings processes of grindings down of meat is conducted. Brought in suggestion on the improvement of these machines | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63 | ru |
dc.subject | Харчові технології | ru |
dc.subject | м’ясо, сировина, подрібнення, вовчок, ріжучий механізм, ніж | ru |
dc.subject | мясо, сырье, измельчение, волчек, режущий механизм, нож | ru |
dc.subject | meat, raw material, grinding down of meat, cutting mechanism, knife | ru |
dc.title | РАЦІОНАЛЬНІ КОНСТРУКЦІЇ ВОВЧКІВ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕССУ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА | ru |
dc.title.alternative | РАЦИОНАЛЬНЫЕ КОНСТРУКЦИИ ВОЛЧКОВ ДЛЯ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕСА ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ МЯСА | ru |
dc.title.alternative | RATIONAL CONSTRUCTIONS BROMRARES FOR INTESIFICATION PROCESS CRUSHING MEAT | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Дударев Ігор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dudarev I..pdf | 525,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.