DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/395
Назва: РАЦІОНАЛЬНІ КОНСТРУКЦІЇ ВОВЧКІВ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕССУ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА
Інші назви: РАЦИОНАЛЬНЫЕ КОНСТРУКЦИИ ВОЛЧКОВ ДЛЯ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕСА ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ МЯСА
RATIONAL CONSTRUCTIONS BROMRARES FOR INTESIFICATION PROCESS CRUSHING MEAT
Автори: Василів В.П., Дударев І.І., Кудашев С.М.
Vasiliv V.P., Dudarev I., Kudashev S.
Теми: Харчові технології
м’ясо, сировина, подрібнення, вовчок, ріжучий механізм, ніж
мясо, сырье, измельчение, волчек, режущий механизм, нож
meat, raw material, grinding down of meat, cutting mechanism, knife
Дата публікації: 2012
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63
Бібліографічний опис: УДК 637.513.45 Василів В.П. Раціональні конструкції вовчків для інтенсифікації процесу подрібнення м'яса / В.П. Василів, І. І. Дударев, С. М. Кудашев // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.170-179.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз конструкцій і робочих процесів вовчків для подрібнення м’яса. Внесені пропозиції щодо удосконалення цих машин
Проведен анализ конструкций и рабочих процессов волчков для измельчения мяса. Внесены предложения по усовершенствованию этих машин
The analysis of constructions and workings processes of grindings down of meat is conducted. Brought in suggestion on the improvement of these machines
Опис: The analysis of constructions and workings processes of grindings down of meat is conducted. Brought in suggestion on the improvement of these machines
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/395
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudarev I..pdf525,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.