DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/394
Title: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕПЛОМАСООБМІНИХ ПРОЦЕСІВ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ
Other Titles: ПУТИ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ТЕПЛОМАССООБМЕННЫХ ПРОЦЕССОВ В ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВАХ
WAYS OF INCREASE OF EFFICIENCY WARMLY-WEIGHT EXCHANGE PROCESSES IN FOOD MANUFACTURES
Authors: Василів В.П., Кудашев С.М., Осадчук П.І., Москалюк І.В.
Vasuliv V., Kudahev S., Osadchuk Р., Moskaluk I.
Keywords: Харчові технології
процеси, масообмін, теплопередача, дисипація енергії, гідродинаміка, витрати, вихори, оптимізація
процессы, массообмен, теплопередача, диссипация энергии, гидродинамика, затраты, вихри, оптимизация
рrocesses, mass-transfer, heat transfer, dissipation of energy, hydrodynamics, expenses, whirlwinds, optimization
Issue Date: 2012
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63
Citation: УДК 664:66.021.3 Шляхи підвищення ефективності тепломасообмінних процесів у харчових виробництвах / В. П. Василів, С. М. Кудашев, П. І. Осадчук, І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 63. - С.121-127.
Abstract: Наведено огляд і аналіз способів інтенсифікації тепломасообмінних процесів. Зазначено напрямки досліджень, які можуть бути найбільш ефективними
Приведен обзор и анализ способов интенсификации тепломассообменных процессов. Указаны направления исследований, которые могут быть наиболее эффективными
A review and analysis of methods of intensification of Thermal mass-transfer processes is resulted. Directions of researches which can be most effective are indicated
Description: A review and analysis of methods of intensification of Thermal mass-transfer processes is resulted. Directions of researches which can be most effective are indicated
URI: http://hdl.handle.net/123456789/394
Appears in Collections:Кудашев Сергій Миколайович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kudashev.pdf448,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.