DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/394
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасилів В.П., Кудашев С.М., Осадчук П.І., Москалюк І.В.-
dc.contributor.authorVasuliv V., Kudahev S., Osadchuk Р., Moskaluk I.-
dc.date.accessioned2016-04-15T07:57:01Z-
dc.date.available2016-04-15T07:57:01Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationУДК 664:66.021.3 Шляхи підвищення ефективності тепломасообмінних процесів у харчових виробництвах / В. П. Василів, С. М. Кудашев, П. І. Осадчук, І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 63. - С.121-127.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/394-
dc.descriptionA review and analysis of methods of intensification of Thermal mass-transfer processes is resulted. Directions of researches which can be most effective are indicatedru
dc.description.abstractНаведено огляд і аналіз способів інтенсифікації тепломасообмінних процесів. Зазначено напрямки досліджень, які можуть бути найбільш ефективнимиru
dc.description.abstractПриведен обзор и анализ способов интенсификации тепломассообменных процессов. Указаны направления исследований, которые могут быть наиболее эффективнымиru
dc.description.abstractA review and analysis of methods of intensification of Thermal mass-transfer processes is resulted. Directions of researches which can be most effective are indicatedru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63ru
dc.subjectХарчові технологіїru
dc.subjectпроцеси, масообмін, теплопередача, дисипація енергії, гідродинаміка, витрати, вихори, оптимізаціяru
dc.subjectпроцессы, массообмен, теплопередача, диссипация энергии, гидродинамика, затраты, вихри, оптимизацияru
dc.subjectрrocesses, mass-transfer, heat transfer, dissipation of energy, hydrodynamics, expenses, whirlwinds, optimizationru
dc.titleШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕПЛОМАСООБМІНИХ ПРОЦЕСІВ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХru
dc.title.alternativeПУТИ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ТЕПЛОМАССООБМЕННЫХ ПРОЦЕССОВ В ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВАХru
dc.title.alternativeWAYS OF INCREASE OF EFFICIENCY WARMLY-WEIGHT EXCHANGE PROCESSES IN FOOD MANUFACTURESru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Кудашев Сергій Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kudashev.pdf448,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.