Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/386
Назва: | ОГЛЯД ЗАСТОСУВАННЯ АМАРАНТУ ТА ОДИН ЗІ СПОСОБІВ ОТРИМАНЯ АМАРАНТОВОЇ ОЛІЇ, ЯК ДЖЕРЕЛА СКВАЛЕНУ |
Інші назви: | ПРИМЕНЕНИЯ АМАРАНТА И ОДИН ИЗ СПОСОБОВ ПОЛУЧЕНИЯ АМАРАНТОВОГО МАСЛА, КАК ИСТОЧНИКА СКВАЛЕНА APPLICATIONS OF AMARANTH AND METHODS OF RECEIPT OF AMARANTH OIL, AS SOURCE OF SQUALENE |
Автори: | Гальцев, В.П. Гальцев, В.П. Galtsev, V. Стоцький, П.І. Стоцкий, П.И. Stotskij, P. Сєнік, В.Б. Сеник, В.Б Senik, V. |
Теми: | Олійництво амарант, амарантова олія, сквален, технологія, віджим насіння, екстракція, гексан. амарант, амарантовое масло, сквален, технология, отжим семян, экстракция, гексан amaranth, amaranth oil, squalene, technology, seed, extraction, hexane. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63 |
Бібліографічний опис: | ББК Л782.129; УДК 633.39Щ:665.3 Гальцев, В. П. Огляд застосування амаранту та один зі способів отримання амарантової олії, як джерела сквалену [Текст] / В. П. Гальцев, П. І. Стоцький, В. Б. Сєнік // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.188-193. |
Короткий огляд (реферат): | Приведені результати теоретичного обґрунтування процесу отримання
амарантової олії з насіння амаранту Приведены результаты теоретического обоснования процесса получения амарантового масла из семян амаранта An amaranth is grown as a feed, grain - growing vegetable medicinal and decorative cultureResults over are brought theoretical ground of process. |
Опис: | An amaranth is grown as a feed, grain - growing vegetable medicinal and decorative cultureResults over are brought theoretical ground of process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/386 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Galtsev.pdf | 433,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.