DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/386
Назва: ОГЛЯД ЗАСТОСУВАННЯ АМАРАНТУ ТА ОДИН ЗІ СПОСОБІВ ОТРИМАНЯ АМАРАНТОВОЇ ОЛІЇ, ЯК ДЖЕРЕЛА СКВАЛЕНУ
Інші назви: ПРИМЕНЕНИЯ АМАРАНТА И ОДИН ИЗ СПОСОБОВ ПОЛУЧЕНИЯ АМАРАНТОВОГО МАСЛА, КАК ИСТОЧНИКА СКВАЛЕНА
APPLICATIONS OF AMARANTH AND METHODS OF RECEIPT OF AMARANTH OIL, AS SOURCE OF SQUALENE
Автори: Гальцев, В.П.
Гальцев, В.П.
Galtsev, V.
Стоцький, П.І.
Стоцкий, П.И.
Stotskij, P.
Сєнік, В.Б.
Сеник, В.Б
Senik, V.
Теми: Олійництво
амарант, амарантова олія, сквален, технологія, віджим насіння, екстракція, гексан.
амарант, амарантовое масло, сквален, технология, отжим семян, экстракция, гексан
amaranth, amaranth oil, squalene, technology, seed, extraction, hexane.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63
Бібліографічний опис: ББК Л782.129; УДК 633.39Щ:665.3 Гальцев, В. П. Огляд застосування амаранту та один зі способів отримання амарантової олії, як джерела сквалену [Текст] / В. П. Гальцев, П. І. Стоцький, В. Б. Сєнік // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.188-193.
Короткий огляд (реферат): Приведені результати теоретичного обґрунтування процесу отримання амарантової олії з насіння амаранту
Приведены результаты теоретического обоснования процесса получения амарантового масла из семян амаранта
An amaranth is grown as a feed, grain - growing vegetable medicinal and decorative cultureResults over are brought theoretical ground of process.
Опис: An amaranth is grown as a feed, grain - growing vegetable medicinal and decorative cultureResults over are brought theoretical ground of process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/386
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Galtsev.pdf433,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.