DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3820
Назва: ЗМІНИ В КЛІНІЧНОМУ ТА БІОХІМІЧНОМУ АНАЛІЗАХ КРОВІ У ТВАРИН ПРИ ХАРЧОВІЙ АЛЕРГІЇ
Автори: Дудкіна В. Г., Невзорова К. Р. Коренєва Ж.Б., Овчаренко Г. В.
Теми: клінічний та біохімічний аналіз крові, тварини, харчова алергія
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 619:636:616.5 Дудкіна В. Г., Коренєва Ж.Б., Овчаренко Г. В., Невзорова К. Р. Зміни в клінічному та біохімічному аналізах крові у тварин при харчовій алергії. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 54-56.
Короткий огляд (реферат): Алергія – підвищена і якісно змінена реакція організму на дію речовин антигенної природи. Останніми роками як в гуманній медицині, так і в ветеринарній саме алергія є найбільш тяжкою формою серед захворювань Фахівці ветеринарної медицини вважають, що проблематичність патології має прямий зв'язок з частотою виникнення, тяжким перебігом, значним відсотком летальності, недостатнім вивченням загальних закономірностей виникнення та розвитку алергічної реакції у тварин. Алергія обумовлюється як імунними, так і неімунними механізмами. Тому відсутні певні алергени на які обов’язково є розвиток алергії у всіх тварин, але сьогодні у домашніх тварин є схильність до розвитку алергічних реакцій. Мета роботи: проаналізувати зміни в аналізах крові (загальному та біохімічному).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3820
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудкіна. Коренєва.pdf500,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.