DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3820
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудкіна В. Г., Невзорова К. Р. Коренєва Ж.Б., Овчаренко Г. В.-
dc.date.accessioned2023-08-07T09:42:50Z-
dc.date.available2023-08-07T09:42:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК 619:636:616.5 Дудкіна В. Г., Коренєва Ж.Б., Овчаренко Г. В., Невзорова К. Р. Зміни в клінічному та біохімічному аналізах крові у тварин при харчовій алергії. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 54-56.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3820-
dc.description.abstractАлергія – підвищена і якісно змінена реакція організму на дію речовин антигенної природи. Останніми роками як в гуманній медицині, так і в ветеринарній саме алергія є найбільш тяжкою формою серед захворювань Фахівці ветеринарної медицини вважають, що проблематичність патології має прямий зв'язок з частотою виникнення, тяжким перебігом, значним відсотком летальності, недостатнім вивченням загальних закономірностей виникнення та розвитку алергічної реакції у тварин. Алергія обумовлюється як імунними, так і неімунними механізмами. Тому відсутні певні алергени на які обов’язково є розвиток алергії у всіх тварин, але сьогодні у домашніх тварин є схильність до розвитку алергічних реакцій. Мета роботи: проаналізувати зміни в аналізах крові (загальному та біохімічному).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectклінічний та біохімічний аналіз крові, тварини, харчова алергіяuk_UA
dc.titleЗМІНИ В КЛІНІЧНОМУ ТА БІОХІМІЧНОМУ АНАЛІЗАХ КРОВІ У ТВАРИН ПРИ ХАРЧОВІЙ АЛЕРГІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудкіна. Коренєва.pdf500,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.