DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/380
Title: ВИДАЛЕННЯ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН З РОСЛИННИХ ОЛІЙ
Other Titles: УДАЛЕНИЕ ВРЕДНЫХ ВЕЩЕСТВ ИЗ РАСТИТЕЛЬНЫХ МАСЕЛ
REMOVING OF HARMFUL MATTERS FROM VEGETABLE BUTTERS
Authors: Осадчук, П. І.
Осадчук, П. И.
Osadchuk, P.
Гальцев, В. П.
Гальцев, В. П.
Gal’tsev, V.
Keywords: Олійництво
гідратація, жирні кислоти, рафінація, нейтралізація, відбілювання.
гидратация, жирные кислоты, рафинация, нейтрализация, отбеливание.
hydratation, fat acids, affinage, neutralization, bleaching
Issue Date: 2012
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63
Citation: ББК Л782.120.57; УДК 62229.316.0002.51 Осадчук, П. І. Видалення шкідливих речовин з рослинних олій [Текст] / П. І. Осадчук, В. П. Гальцев // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ред. кол.: А.М. Яковенко, В.П.Чучуй, А.М. Євдокимова та ін. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.179-183.
Abstract: Наведено огляд і аналіз способів очистки рослинних олій, які застосовуються в даний час. Технологія повного циклу рафінації і модифікації для збільшення терміну зберігання та поліпшенню якості продукції.
Приведен обзор и анализ способов очистки растительных масел, которые используются в данное время. Технология полного цикла рафинации и модификации для увеличения периода сохранения и улучшения качества продукции
A resume is result a review and analysis of methods of cleaning of vegetable butters which are used now. Technology of complete cycle of affinage and modification for the increase of retention and improvement of quality of products period
Description: A resume is result a review and analysis of methods of cleaning of vegetable butters which are used now. Technology of complete cycle of affinage and modification for the increase of retention and improvement of quality of products period
URI: http://hdl.handle.net/123456789/380
Appears in Collections:Осадчук Петро Ігорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osadchuk.pdf264,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.