DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/380
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсадчук, П. І.-
dc.contributor.authorОсадчук, П. И.-
dc.contributor.authorOsadchuk, P.-
dc.contributor.authorГальцев, В. П.-
dc.contributor.authorГальцев, В. П.-
dc.contributor.authorGal’tsev, V.-
dc.date.accessioned2016-04-14T11:38:45Z-
dc.date.available2016-04-14T11:38:45Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationББК Л782.120.57; УДК 62229.316.0002.51 Осадчук, П. І. Видалення шкідливих речовин з рослинних олій [Текст] / П. І. Осадчук, В. П. Гальцев // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ред. кол.: А.М. Яковенко, В.П.Чучуй, А.М. Євдокимова та ін. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.179-183.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/380-
dc.descriptionA resume is result a review and analysis of methods of cleaning of vegetable butters which are used now. Technology of complete cycle of affinage and modification for the increase of retention and improvement of quality of products periodru
dc.description.abstractНаведено огляд і аналіз способів очистки рослинних олій, які застосовуються в даний час. Технологія повного циклу рафінації і модифікації для збільшення терміну зберігання та поліпшенню якості продукції.ru
dc.description.abstractПриведен обзор и анализ способов очистки растительных масел, которые используются в данное время. Технология полного цикла рафинации и модификации для увеличения периода сохранения и улучшения качества продукцииru
dc.description.abstractA resume is result a review and analysis of methods of cleaning of vegetable butters which are used now. Technology of complete cycle of affinage and modification for the increase of retention and improvement of quality of products periodru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63ru
dc.subjectОлійництвоru
dc.subjectгідратація, жирні кислоти, рафінація, нейтралізація, відбілювання.ru
dc.subjectгидратация, жирные кислоты, рафинация, нейтрализация, отбеливание.ru
dc.subjecthydratation, fat acids, affinage, neutralization, bleachingru
dc.titleВИДАЛЕННЯ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН З РОСЛИННИХ ОЛІЙru
dc.title.alternativeУДАЛЕНИЕ ВРЕДНЫХ ВЕЩЕСТВ ИЗ РАСТИТЕЛЬНЫХ МАСЕЛru
dc.title.alternativeREMOVING OF HARMFUL MATTERS FROM VEGETABLE BUTTERSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osadchuk.pdf264,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.