Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3666
Назва: | MONITORING OF SEPARATED QUALITY INDICATORS OF HERRING IN THE COMMERCIAL NETWORK OF ODESSA |
Інші назви: | МОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ОСЕЛЕДЦІВ У ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ |
Автори: | Piven О. Півень О. |
Теми: | salted herring, quality, organoleptic examination, bacterioscopy, questionable freshness оселедці солені, якість, органолептичне дослідження, бактеріоскопія, сумнівна свіжість |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Piven О. Monitoring of separated quality indicators of herring in the commercial network of Odessa. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2022, Issue 104-105. Р. 60-65. |
Короткий огляд (реферат): | The article presents the results of a study of individual indicators of the quality of salted herring sold in the agro-food markets of Odessa. The importance of a comprehensive approach to establishing quality parameters of salted herring has been proven. The degree of freshness of the product samples was analyzed based on organoleptic, bacterioscopic and biochemical indicators. The organoleptic study is complemented by a luminescent study of salted herrings.
Also the data of the features of identifying salted herrings of questionable freshness are presented with using an integrated approach. 25% of samples of questionable freshness were found during the study. У статті наведено результати дослідження окремих показників якості солених оселедців, що реалізуються на агропродовольчих ринках м. Одеси. Доведено важливість комплексного підходу до встановлення параметрів якості солених оселедців. Проаналізовано ступінь свіжості зразків продуту на основі органолептичних, бактеріоскопічних та біохімічних показників. Органолептичне дослідження доповнено люмінісцентним дослідженням солених оселедців. Також представлено дані, щодо особливостей виявлення солених оселедців сумнівної свіжості із застосуванням комплексного підходу. У ході дослідження виявлено 25 % зразків сумнівної свіжості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3666 |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9.pdf | 601,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.