DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3666
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPiven О.-
dc.contributor.authorПівень О.-
dc.date.accessioned2023-03-07T14:01:28Z-
dc.date.available2023-03-07T14:01:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationPiven О. Monitoring of separated quality indicators of herring in the commercial network of Odessa. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2022, Issue 104-105. Р. 60-65.ru
dc.identifier.otherDOI: 10.37000/abbsl.2022.104.07-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3666-
dc.description.abstractThe article presents the results of a study of individual indicators of the quality of salted herring sold in the agro-food markets of Odessa. The importance of a comprehensive approach to establishing quality parameters of salted herring has been proven. The degree of freshness of the product samples was analyzed based on organoleptic, bacterioscopic and biochemical indicators. The organoleptic study is complemented by a luminescent study of salted herrings. Also the data of the features of identifying salted herrings of questionable freshness are presented with using an integrated approach. 25% of samples of questionable freshness were found during the study.ru
dc.description.abstractУ статті наведено результати дослідження окремих показників якості солених оселедців, що реалізуються на агропродовольчих ринках м. Одеси. Доведено важливість комплексного підходу до встановлення параметрів якості солених оселедців. Проаналізовано ступінь свіжості зразків продуту на основі органолептичних, бактеріоскопічних та біохімічних показників. Органолептичне дослідження доповнено люмінісцентним дослідженням солених оселедців. Також представлено дані, щодо особливостей виявлення солених оселедців сумнівної свіжості із застосуванням комплексного підходу. У ході дослідження виявлено 25 % зразків сумнівної свіжості.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectsalted herring, quality, organoleptic examination, bacterioscopy, questionable freshnessru
dc.subjectоселедці солені, якість, органолептичне дослідження, бактеріоскопія, сумнівна свіжістьru
dc.titleMONITORING OF SEPARATED QUALITY INDICATORS OF HERRING IN THE COMMERCIAL NETWORK OF ODESSAru
dc.title.alternativeМОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ОСЕЛЕДЦІВ У ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf601,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.