DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3615
Title: Грибівництво: практикум
Authors: Латюк Г. І., Попова Л. М.
Keywords: грибівництво, біологічні особливості, гриби, технології вирощування, печериці, гливи, шиї-таке, опеньок, трутовик
Issue Date: 2021
Publisher: Астропринт
Citation: УДК 635.8(083.13) Латюк Г. І. Грибівництво: практикум / Г. І. Латюк, Л. М. Попова. - Одеса: Астропринт, 2021. - 140 с.
Abstract: Систематизовано морфологічні і біологічні особливості основних їстівних та лікувальних грибів. Висвітлено характеристики найпоширеніших штамів грибів, які вирощуються в Україні і світі. Наведено технології вирощування печериці двоспорової, гливи звичайної, шиї-таке, опенька зимового та трутовика лакованого.
Description: практикум для студентів вищих закладів освіти I—IV рівнів акредитації, які навчаються за освітньо- професійними програмами бакалавр і магістр спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство»
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3615
Appears in Collections:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грибівництво практикум_compressed.pdf4,36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.