Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3615
Title: | Грибівництво: практикум |
Authors: | Латюк Г. І., Попова Л. М. |
Keywords: | грибівництво, біологічні особливості, гриби, технології вирощування, печериці, гливи, шиї-таке, опеньок, трутовик |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Астропринт |
Citation: | УДК 635.8(083.13) Латюк Г. І. Грибівництво: практикум / Г. І. Латюк, Л. М. Попова. - Одеса: Астропринт, 2021. - 140 с. |
Abstract: | Систематизовано морфологічні і біологічні особливості основних їстівних та лікувальних грибів. Висвітлено характеристики найпоширеніших штамів грибів, які вирощуються в Україні і світі. Наведено технології вирощування печериці двоспорової, гливи звичайної, шиї-таке, опенька зимового та трутовика лакованого. |
Description: | практикум для студентів вищих закладів освіти I—IV рівнів акредитації, які навчаються за освітньо- професійними програмами бакалавр і магістр спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство» |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3615 |
Appears in Collections: | ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Грибівництво практикум_compressed.pdf | 4,36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.