DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3615
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛатюк Г. І., Попова Л. М.-
dc.date.accessioned2022-09-27T07:44:22Z-
dc.date.available2022-09-27T07:44:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 635.8(083.13) Латюк Г. І. Грибівництво: практикум / Г. І. Латюк, Л. М. Попова. - Одеса: Астропринт, 2021. - 140 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3615-
dc.descriptionпрактикум для студентів вищих закладів освіти I—IV рівнів акредитації, які навчаються за освітньо- професійними програмами бакалавр і магістр спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство»ru
dc.description.abstractСистематизовано морфологічні і біологічні особливості основних їстівних та лікувальних грибів. Висвітлено характеристики найпоширеніших штамів грибів, які вирощуються в Україні і світі. Наведено технології вирощування печериці двоспорової, гливи звичайної, шиї-таке, опенька зимового та трутовика лакованого.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАстропринтru
dc.subjectгрибівництво, біологічні особливості, гриби, технології вирощування, печериці, гливи, шиї-таке, опеньок, трутовикru
dc.titleГрибівництво: практикумru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грибівництво практикум_compressed.pdf4,36 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.