Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3615
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Латюк Г. І., Попова Л. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-27T07:44:22Z | - |
dc.date.available | 2022-09-27T07:44:22Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК 635.8(083.13) Латюк Г. І. Грибівництво: практикум / Г. І. Латюк, Л. М. Попова. - Одеса: Астропринт, 2021. - 140 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3615 | - |
dc.description | практикум для студентів вищих закладів освіти I—IV рівнів акредитації, які навчаються за освітньо- професійними програмами бакалавр і магістр спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство» | ru |
dc.description.abstract | Систематизовано морфологічні і біологічні особливості основних їстівних та лікувальних грибів. Висвітлено характеристики найпоширеніших штамів грибів, які вирощуються в Україні і світі. Наведено технології вирощування печериці двоспорової, гливи звичайної, шиї-таке, опенька зимового та трутовика лакованого. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Астропринт | ru |
dc.subject | грибівництво, біологічні особливості, гриби, технології вирощування, печериці, гливи, шиї-таке, опеньок, трутовик | ru |
dc.title | Грибівництво: практикум | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грибівництво практикум_compressed.pdf | 4,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.