DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3615
Назва: Грибівництво: практикум
Автори: Латюк Г. І., Попова Л. М.
Теми: грибівництво, біологічні особливості, гриби, технології вирощування, печериці, гливи, шиї-таке, опеньок, трутовик
Дата публікації: 2021
Видавництво: Астропринт
Бібліографічний опис: УДК 635.8(083.13) Латюк Г. І. Грибівництво: практикум / Г. І. Латюк, Л. М. Попова. - Одеса: Астропринт, 2021. - 140 с.
Короткий огляд (реферат): Систематизовано морфологічні і біологічні особливості основних їстівних та лікувальних грибів. Висвітлено характеристики найпоширеніших штамів грибів, які вирощуються в Україні і світі. Наведено технології вирощування печериці двоспорової, гливи звичайної, шиї-таке, опенька зимового та трутовика лакованого.
Опис: практикум для студентів вищих закладів освіти I—IV рівнів акредитації, які навчаються за освітньо- професійними програмами бакалавр і магістр спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3615
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грибівництво практикум_compressed.pdf4,36 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.