Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3615
Назва: | Грибівництво: практикум |
Автори: | Латюк Г. І., Попова Л. М. |
Теми: | грибівництво, біологічні особливості, гриби, технології вирощування, печериці, гливи, шиї-таке, опеньок, трутовик |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Астропринт |
Бібліографічний опис: | УДК 635.8(083.13) Латюк Г. І. Грибівництво: практикум / Г. І. Латюк, Л. М. Попова. - Одеса: Астропринт, 2021. - 140 с. |
Короткий огляд (реферат): | Систематизовано морфологічні і біологічні особливості основних їстівних та лікувальних грибів. Висвітлено характеристики найпоширеніших штамів грибів, які вирощуються в Україні і світі. Наведено технології вирощування печериці двоспорової, гливи звичайної, шиї-таке, опенька зимового та трутовика лакованого. |
Опис: | практикум для студентів вищих закладів освіти I—IV рівнів акредитації, які навчаються за освітньо- професійними програмами бакалавр і магістр спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство» |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3615 |
Розташовується у зібраннях: | ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грибівництво практикум_compressed.pdf | 4,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.