DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3598
Назва: МІКРОСТРУКТУРНИЙ АНАЛІЗ ВОЛОГИХ КОРМІВ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА ДЛЯ СОБАК
Автори: Новіков Л. С., Півень О.Т.,
Теми: мікроструктурний аналіз, вологі корми, промислове виробництво, собаки
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.09:614.95:636.7.084 Новіков Л. С., Півень О.Т., Мікроструктурний аналіз вологих кормів промислового виробництва для собак // Актуальні питання судової ветеринарії, морфології та патоморфології: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 17–18 червня 2021 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2021. - С.117-118.
Короткий огляд (реферат): Корми промислового виробництва для тварин є дуже різноманітною та диференційованою продукцією. Диференціація здійснюється за вмістом вологи, складом корму і його вартістю; видом, віком, породою, розміром, фізіологічним станом, станом здоров’я тварин, тощо. Загалом, в Україні домінують корми економ-класу для тварин. Проте, як свідчать дослідження, корми цього класу характеризуються невисокою якістю вихідної сировини, не завжди збалансовані, повноцінні. Вони містять харчові барвники, смакові добавки, що чинять негативний вплив на стан здоров’я тварин. Метою роботи було дослідити мікроструктурний склад найбільш поширених вологих кормів промислового виробництва для собак.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3598
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень, Новіков.pdf375,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.