DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3598
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовіков Л. С., Півень О.Т.,-
dc.date.accessioned2022-08-10T11:38:46Z-
dc.date.available2022-08-10T11:38:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.95:636.7.084 Новіков Л. С., Півень О.Т., Мікроструктурний аналіз вологих кормів промислового виробництва для собак // Актуальні питання судової ветеринарії, морфології та патоморфології: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 17–18 червня 2021 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2021. - С.117-118.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3598-
dc.description.abstractКорми промислового виробництва для тварин є дуже різноманітною та диференційованою продукцією. Диференціація здійснюється за вмістом вологи, складом корму і його вартістю; видом, віком, породою, розміром, фізіологічним станом, станом здоров’я тварин, тощо. Загалом, в Україні домінують корми економ-класу для тварин. Проте, як свідчать дослідження, корми цього класу характеризуються невисокою якістю вихідної сировини, не завжди збалансовані, повноцінні. Вони містять харчові барвники, смакові добавки, що чинять негативний вплив на стан здоров’я тварин. Метою роботи було дослідити мікроструктурний склад найбільш поширених вологих кормів промислового виробництва для собак.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectмікроструктурний аналіз, вологі корми, промислове виробництво, собакиru
dc.titleМІКРОСТРУКТУРНИЙ АНАЛІЗ ВОЛОГИХ КОРМІВ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА ДЛЯ СОБАКru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень, Новіков.pdf375,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.