Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3597
Title: | МОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПОЛІФЛОРНОГО МЕДУ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ У ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ |
Authors: | Мусіч Є.І., Юров К.І., Півень О.Т. |
Keywords: | моніторинг, фізико-хімічні показники, поліфлорний мед, торгівельна мережа, м. Одеса |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 636.09:614.31:638.16(477.74-20)Мусіч Є.І., Юров К.І., Півень О.Т. Моніторинг окремих фізико-хімічних показників поліфлорного меду, що реалізується у торгівельній мережі м. Одеси // Актуальні питання судової ветеринарії, морфології та патоморфології: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 17–18 червня 2021 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2021. - С.115-117. |
Abstract: | Проблема якості харчових продуктів вважається однією з найважливіших проблем, так як життя людини, її здоров’я та праця неможливі без повноцінного харчування. Вже давно вчені розробили теорію збалансованого харчування, внаслідок якої в раціоні людини повинна міститися не тільки необхідна кількість білків, жирів, вуглеводів, але і речовини, як є незамінними в організмі, такі як амінокислоти, вітаміни, мінеральні солі, в певних, вигідних для людини пропорціях. Мед містить дуже багато мінеральних речовин і мікроелементів: фосфор, залізо, мідь, кальцій, свинець, калій, фтор, цинк і ін. Мед має різноманітну кількість вітамінів: B1, B2, В3, РР, В6, С, каротин та інші, які нешвидко руйнуються при зберіганні. Метою роботи було дослідити основні фізико-хімічні показники поліфорного меду, що реалізується у торгівельній мережі м. Одеси. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3597 |
Appears in Collections: | Півень Ольга Тарасовна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Півень О..pdf | 578,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.