DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3597
Назва: МОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПОЛІФЛОРНОГО МЕДУ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ У ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ
Автори: Мусіч Є.І., Юров К.І., Півень О.Т.
Теми: моніторинг, фізико-хімічні показники, поліфлорний мед, торгівельна мережа, м. Одеса
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.09:614.31:638.16(477.74-20)Мусіч Є.І., Юров К.І., Півень О.Т. Моніторинг окремих фізико-хімічних показників поліфлорного меду, що реалізується у торгівельній мережі м. Одеси // Актуальні питання судової ветеринарії, морфології та патоморфології: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 17–18 червня 2021 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2021. - С.115-117.
Короткий огляд (реферат): Проблема якості харчових продуктів вважається однією з найважливіших проблем, так як життя людини, її здоров’я та праця неможливі без повноцінного харчування. Вже давно вчені розробили теорію збалансованого харчування, внаслідок якої в раціоні людини повинна міститися не тільки необхідна кількість білків, жирів, вуглеводів, але і речовини, як є незамінними в організмі, такі як амінокислоти, вітаміни, мінеральні солі, в певних, вигідних для людини пропорціях. Мед містить дуже багато мінеральних речовин і мікроелементів: фосфор, залізо, мідь, кальцій, свинець, калій, фтор, цинк і ін. Мед має різноманітну кількість вітамінів: B1, B2, В3, РР, В6, С, каротин та інші, які нешвидко руйнуються при зберіганні. Метою роботи було дослідити основні фізико-хімічні показники поліфорного меду, що реалізується у торгівельній мережі м. Одеси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3597
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень О..pdf578,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.