DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3544
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижановський А.О.,Пушкар Т.Д.-
dc.date.accessioned2022-08-08T08:49:45Z-
dc.date.available2022-08-08T08:49:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 89:330.322 Крижановський А.О., Пушкар Т. Д. Товарна оцінка м'яса яловичини // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 141-143.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3544-
dc.description.abstractЗначно впливають на розвиток сучасних технологій спеціалізація і концентрація молочного та м'ясного скотарства. Саме вони дають змогу комплектувати технологічні групи тварин, які можна обслуговувати однотипно із застосуванням певних засобів механізації, зоотехнічного і ветеринарного обслуговування. Виробництво яловичини складається з вирощування на м'ясо надремонтного молодняку і відгодівлі дорослої худоби. У молочному скотарстві надремонтний молодняк виділяють уже в 6-міс. віці, переводять його на годівлю замінниками незбираного молока й інтенсивно вирощують на м'ясо. Надремонтний молодняк, призначений для вирощування на м'ясо, після відлучення від корів у 8-міс. віці гуртують за статтю, живою масою й відправляють на комплекси з вирощування великої рогатої худоби на м'ясо [1, 2]. Всі технології спрямовані на одержання високих (понад 1000 г) середньодобових приростів протягом усього відгодівельного періоду. При цьому затрати корму на 1 кг приросту повинні становити 6-8 к. од. і забезпечувати такі інші виробничо- економічні показники, які роблять галузь прибутковою [3]. Тому, метою досліджень було проаналізувати якість м’яса яловичини на всіх етапах виробництва.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectяловичина, якість, м’ясо, тушка, м’ясо, продуктивність, сировина, вимогиru
dc.titleТОВАРНА ОЦІНКА М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар Т..pdf610,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.