Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3544
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижановський А.О.,Пушкар Т.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-08T08:49:45Z | - |
dc.date.available | 2022-08-08T08:49:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК 89:330.322 Крижановський А.О., Пушкар Т. Д. Товарна оцінка м'яса яловичини // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 141-143. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3544 | - |
dc.description.abstract | Значно впливають на розвиток сучасних технологій спеціалізація і концентрація молочного та м'ясного скотарства. Саме вони дають змогу комплектувати технологічні групи тварин, які можна обслуговувати однотипно із застосуванням певних засобів механізації, зоотехнічного і ветеринарного обслуговування. Виробництво яловичини складається з вирощування на м'ясо надремонтного молодняку і відгодівлі дорослої худоби. У молочному скотарстві надремонтний молодняк виділяють уже в 6-міс. віці, переводять його на годівлю замінниками незбираного молока й інтенсивно вирощують на м'ясо. Надремонтний молодняк, призначений для вирощування на м'ясо, після відлучення від корів у 8-міс. віці гуртують за статтю, живою масою й відправляють на комплекси з вирощування великої рогатої худоби на м'ясо [1, 2]. Всі технології спрямовані на одержання високих (понад 1000 г) середньодобових приростів протягом усього відгодівельного періоду. При цьому затрати корму на 1 кг приросту повинні становити 6-8 к. од. і забезпечувати такі інші виробничо- економічні показники, які роблять галузь прибутковою [3]. Тому, метою досліджень було проаналізувати якість м’яса яловичини на всіх етапах виробництва. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | яловичина, якість, м’ясо, тушка, м’ясо, продуктивність, сировина, вимоги | ru |
dc.title | ТОВАРНА ОЦІНКА М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Пушкар Тетяна Дмитріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пушкар Т..pdf | 610,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.