DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3542
Title: ВИКОРИСТАННЯ КОЛАГЕНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ У КОВБАСНОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Authors: Кірович Н.О., Ясько В.М., Найдіч О.В.
Keywords: ковбаса «Народна», емульсія із шкірки птиці, емульсія із свинячої шкірки
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 637.523:547.962.9(043.2) Кірович Н. О. Використання колагеновмісної сировини у ковбасному виробництві / Н.О. Кірович, В.М. Ясько, О.В. Найдіч // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 137-138.
Abstract: Досліджено вплив білково-жирової емульсії із шкірки птиці та із свинячої шкірки на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники ковбаси «Народна». Встановлено, що включення до рецептури емульсії із свинячої шкірки суттєво не знижує якості готового продукту за органолептичними показниками, і відповідає вимогам нормативно-технічної документації, але підвищує рівень зв’язаної вологи, що дозволяє підвищити вихід готового виробу на 2,4 %.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3542
Appears in Collections:Кірович Наталія Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кірович Н..pdf395,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.