DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКірович Н.О., Ясько В.М., Найдіч О.В.-
dc.date.accessioned2022-08-08T08:37:13Z-
dc.date.available2022-08-08T08:37:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 637.523:547.962.9(043.2) Кірович Н. О. Використання колагеновмісної сировини у ковбасному виробництві / Н.О. Кірович, В.М. Ясько, О.В. Найдіч // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 137-138.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3542-
dc.description.abstractДосліджено вплив білково-жирової емульсії із шкірки птиці та із свинячої шкірки на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники ковбаси «Народна». Встановлено, що включення до рецептури емульсії із свинячої шкірки суттєво не знижує якості готового продукту за органолептичними показниками, і відповідає вимогам нормативно-технічної документації, але підвищує рівень зв’язаної вологи, що дозволяє підвищити вихід готового виробу на 2,4 %.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectковбаса «Народна», емульсія із шкірки птиці, емульсія із свинячої шкіркиru
dc.titleВИКОРИСТАННЯ КОЛАГЕНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ У КОВБАСНОМУ ВИРОБНИЦТВІru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірович Н..pdf395,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.