
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3542
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кірович Н.О., Ясько В.М., Найдіч О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-08T08:37:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-08T08:37:13Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК 637.523:547.962.9(043.2) Кірович Н. О. Використання колагеновмісної сировини у ковбасному виробництві / Н.О. Кірович, В.М. Ясько, О.В. Найдіч // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 137-138. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3542 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив білково-жирової емульсії із шкірки птиці та із свинячої шкірки на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники ковбаси «Народна». Встановлено, що включення до рецептури емульсії із свинячої шкірки суттєво не знижує якості готового продукту за органолептичними показниками, і відповідає вимогам нормативно-технічної документації, але підвищує рівень зв’язаної вологи, що дозволяє підвищити вихід готового виробу на 2,4 %. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | ковбаса «Народна», емульсія із шкірки птиці, емульсія із свинячої шкірки | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ КОЛАГЕНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ У КОВБАСНОМУ ВИРОБНИЦТВІ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Кірович Наталія Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кірович Н..pdf | 395,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.