DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3541
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ВИНОГРАДНИХ РАВЛИКІВ У ГОСПОДАРСТВАХ ОДЕЩИНИ
Автори: Кірович Н.О., Кириленко А.А.
Теми: виноградні равлики, вирощування, вольєр, ґрунт,вода
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 594.38:636.018 Кірович Н. О. Особливості вирощування виноградних равликів у господарствах Одещини / Н.О. Кірович, А.А. Кириленко // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 135-137.
Короткий огляд (реферат): Гелікультура (heliciculture) або вирощування та розведення їстівних равликів все більше набуває популярності серед українських фермерів. Це галузь відносно нова, не потребує суттєвих капіталовкладень і, головне, тут поки що немає жорсткої конкуренції. Здавалося б усе добре – нова галузь, нові перспективи і нові прибутки. Але у перелічених «плюсах» є певні проблеми, а саме ринок збуту. Українські споживачі лише починають смакувати м'ясо равликів – делікатес, що високо цінується у європейських країнах не лише за унікальні смакові якості, а й за високий вміст повноцінного білка, біологічно активних речовин, мікроелементів і відсутність холестерину. Розглянуто особливості вирощування виноградних равликів в умовах фермерського господарства «Fameli Snail Farm» та основні технологічні прийоми їх випасання і відгодівлі у вольєрах на відкритому повітрі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3541
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кирович.pdf579,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.