DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3449
Title: ГИДРАТАЦИЯ РАСТИТЕЛЬНОГО МАСЛА С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ЭЛЕКТРИЧЕСКОГО ПОЛЯ
Other Titles: HYDRATION OF VEGETABLE OIL USING AN ELECTRIC FIELD
Authors: Осадчук П.И., Домущи Д.А. Бурдо О.Г., Зыков А.В.
Keywords: гидратация, растительное масло, электрическое поле, пищевые продукты
hydration, vegetable oil, electric field, food products
Issue Date: 2021
Publisher: ИНСТИТУТ ПОЧВОВЕДЕНИЯ, АГРОТЕХНОЛОГИЙ И ЗАЩИТЫ РАСТЕНИЙ им. Н. ПУШКАРОВА
Citation: Осадчук П. И. Гидратация растительного масла с использованием электрического поля / П.И.Осадчук, Д.А. Домущи, О.Г.Бурдо, А.В. Зыков // Рroceedings of the scientific forum with international participation “Еcology and agrotechnologies – fundamental science and practical realization”. 27 - 28 октомври 2020 г., Sofia. 2021.Volume 2. 130-135.
Abstract: Проведен анализ существующих исследований использования обработки электромагнитным полем жидкостных пищевых продуктов. Приведены технические характеристики экспериментальной установки для обработки растительных масел. Представлены экспериментальные исследования данного процесса.
The analysis of existing research on the use of electromagnetic field processing of liquid food products is carried out. The technical characteristics of an experimental plant for processing vegetable oils are presented. Experimental studies of this process are presented.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3449
Appears in Collections:Осадчук Петро Ігорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Осадчук.pdf950,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.