Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осадчук П.И., Домущи Д.А. Бурдо О.Г., Зыков А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-10T11:23:55Z | - |
dc.date.available | 2022-06-10T11:23:55Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Осадчук П. И. Гидратация растительного масла с использованием электрического поля / П.И.Осадчук, Д.А. Домущи, О.Г.Бурдо, А.В. Зыков // Рroceedings of the scientific forum with international participation “Еcology and agrotechnologies – fundamental science and practical realization”. 27 - 28 октомври 2020 г., Sofia. 2021.Volume 2. 130-135. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3449 | - |
dc.description.abstract | Проведен анализ существующих исследований использования обработки электромагнитным полем жидкостных пищевых продуктов. Приведены технические характеристики экспериментальной установки для обработки растительных масел. Представлены экспериментальные исследования данного процесса. | ru |
dc.description.abstract | The analysis of existing research on the use of electromagnetic field processing of liquid food products is carried out. The technical characteristics of an experimental plant for processing vegetable oils are presented. Experimental studies of this process are presented. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | ИНСТИТУТ ПОЧВОВЕДЕНИЯ, АГРОТЕХНОЛОГИЙ И ЗАЩИТЫ РАСТЕНИЙ им. Н. ПУШКАРОВА | ru |
dc.subject | гидратация, растительное масло, электрическое поле, пищевые продукты | ru |
dc.subject | hydration, vegetable oil, electric field, food products | ru |
dc.title | ГИДРАТАЦИЯ РАСТИТЕЛЬНОГО МАСЛА С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ЭЛЕКТРИЧЕСКОГО ПОЛЯ | ru |
dc.title.alternative | HYDRATION OF VEGETABLE OIL USING AN ELECTRIC FIELD | ru |
dc.type | Article | ru |
Appears in Collections: | Осадчук Петро Ігорович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Осадчук.pdf | 950,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.