DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОсадчук П.И., Домущи Д.А. Бурдо О.Г., Зыков А.В.-
dc.date.accessioned2022-06-10T11:23:55Z-
dc.date.available2022-06-10T11:23:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОсадчук П. И. Гидратация растительного масла с использованием электрического поля / П.И.Осадчук, Д.А. Домущи, О.Г.Бурдо, А.В. Зыков // Рroceedings of the scientific forum with international participation “Еcology and agrotechnologies – fundamental science and practical realization”. 27 - 28 октомври 2020 г., Sofia. 2021.Volume 2. 130-135.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3449-
dc.description.abstractПроведен анализ существующих исследований использования обработки электромагнитным полем жидкостных пищевых продуктов. Приведены технические характеристики экспериментальной установки для обработки растительных масел. Представлены экспериментальные исследования данного процесса.ru
dc.description.abstractThe analysis of existing research on the use of electromagnetic field processing of liquid food products is carried out. The technical characteristics of an experimental plant for processing vegetable oils are presented. Experimental studies of this process are presented.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherИНСТИТУТ ПОЧВОВЕДЕНИЯ, АГРОТЕХНОЛОГИЙ И ЗАЩИТЫ РАСТЕНИЙ им. Н. ПУШКАРОВАru
dc.subjectгидратация, растительное масло, электрическое поле, пищевые продуктыru
dc.subjecthydration, vegetable oil, electric field, food productsru
dc.titleГИДРАТАЦИЯ РАСТИТЕЛЬНОГО МАСЛА С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ЭЛЕКТРИЧЕСКОГО ПОЛЯru
dc.title.alternativeHYDRATION OF VEGETABLE OIL USING AN ELECTRIC FIELDru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Осадчук Петро Ігорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Осадчук.pdf950,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.