DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3405
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХімич М. С., Родіонова К. О., Найдіч О.В., Фодченко І. А.-
dc.date.accessioned2022-02-11T13:36:51Z-
dc.date.available2022-02-11T13:36:51Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСпосіб визначення токсичності м'яса гребінця морського / М.С. Хімич, К.О. Родіонова, О. В. Найдіч, І. А. Фодченко. Патент на корисну модель №148763. 16.09.2021.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3405-
dc.description.abstractСпосіб визначення токсичності м'яса гребінця, який включає підготовку тест-культури інфузорій Соїроба зїеіпіі, відбір проб досліджуваного продукту, екстрагування проби, фільтрування відібраного екстракту, внесення фільтрату в тест-культуру інфузорій, термостатування одержаної суміші при температурі +26...+28 °С і визначення токсичності досліджуваного продукту, спостерігаючи за життєдіяльністю інфузорій під час термостатування, який відрізняється тим, що відбирають пробу вагою 5 г, екстрагування проби проводять хімічно чистим ацетоном в об'ємі 5-10 см3 та розбавляють фільтрат розчином Лозина-Лозинського перед внесенням в тест-культуру інфузорій з розрахунку 60 см3 на 0,5 см3 фільтрату.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherУкраїнський інститут інтелектуальної власностіru
dc.subjectтоксичність, м'ясо гребінця морського, тест-культури, патентru
dc.titleСПОСІБ ВИЗНАЧЕННЯ ТОКСИЧНОСТІ М'ЯСА ГРЕБІНЦЯ МОРСЬКОГО: патент на корисну модельru
dc.typeTechnical Reportru
Розташовується у зібраннях:Хімич Марія Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_токс._гребiнця.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.