DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/329
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorМойса, М.Я.-
dc.contributor.authorМойса, М.Я.-
dc.contributor.authorMoysa, M.-
dc.contributor.authorБурдейна, Н.М.-
dc.contributor.authorБурдейная, Н.Н.-
dc.contributor.authorBurdeinaya, N.-
dc.date.accessioned2016-04-12T13:11:15Z-
dc.date.available2016-04-12T13:11:15Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationББК У9(2)325.250.0-451.52; УДК 330.341:637(477) Мойса, М. Я. Організаційно-економічні чинники нарощування виробництва м'яса в Україні [Текст] / М. Я. Мойса, Н. М. Бурдейна // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.53 : Економічні науки. - С.198-203.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/329-
dc.descriptionThe necessity of goverment support to rural and farm enterprises in the period of agrarian crisis but not the use of 1.3 bln dollars for purchase of meat annually has been considered; the project on meat increase and its social-economic importance has been grounded.ru
dc.description.abstractВ період аграрної кризи обґрунтована необхідність державної допомоги селянським і фермерським господарствам, а не виділяти по 1,3 млрд. дол. на закупку м'яса; обґрунтовано проекти нарощування м'яса і його соціально-економічне значення.ru
dc.description.abstractРассмотрена необходимость государственной помощи сельским и фермерским хозяйствам в период аграрного кризиса, а не использовать ежегодно по 1,3 млрд. дол. на закупку мяса; обоснован проект по увеличению мяса и его социально-экономическое значение.ru
dc.description.abstractThe necessity of goverment support to rural and farm enterprises in the period of agrarian crisis but not the use of 1.3 bln dollars for purchase of meat annually has been considered; the project on meat increase and its social-economic importance has been grounded.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №53ru
dc.subjectЕкономіка АПКru
dc.subjectм'ясопродуктовий підкомплекс, аграрна політика, фуражне зерно, селянські і фермерські господарства, ферми-репродуктори, кооператив, виробничо-економічні відносини.ru
dc.subjectмясопродуктовый подкомплекс, аграрная политика, зернофураж, крестьянские и фермерские хозяйства, фермы-репродукторы, кооператив, производственно-экономические отношения.ru
dc.subjectmeat-provision subcomplex; agrarian policy, fodder grain, rural and farm enterprises; farm-reproductor; cooperative; production-economic relations.ru
dc.titleОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНІ ЧИННИКИ НАРОЩУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА В УКРАЇНІru
dc.title.alternativeОрганизационно-экономические факторы увеличения производства мяса в Украинеru
dc.title.alternativeOrganization-economic factors of increase in meat output in Ukraineru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Moysa.pdf206,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.