DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3297
Назва: АНАЛІЗ СОРТИМЕНТУ ВИНОГРАДУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Інші назви: Анализ сортимента винограда Одесской области
Тhe analysis of vine varieties of Оdessa region
Автори: Власов В.В., Булаєва Ю.Ю., Ковальова І.А., Герус Л.В., Власова О.Ю., Бузовська М.Б., Мулюкіна Н.А., Джабурія Л.В.
Vlasov V., Bulaieva Iu., Kovaleva I., Gerus L., Vlasova O., Buzovskaya M., Mulyukina N., Dzhaburiya L.
Теми: сортимент винограду, столові та технічні сорти винограду, селекція
сортимент винограда, столовые и технические сорта винограда, селекция
vine varieties (assortment), table and wine grapes varieties, selection
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 634.836.1(477.77) Аналіз сортименту винограду Одеської області / В.В. Власов, Ю.Ю. Булаєва, І.А. Ковальова, Л.В. Герус, О.Ю. Власова, М.Б. Бузовська, Н.А. Мулюкіна, Л.В. Джабурія // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2014. - Вип. 71 : Сільськогосподарські науки. - С.13-19.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз сортименту винограду за напрямком використання продукції та за строками дозрівання, визначено частку сортів Інституту Таїрова в загальному сортименті Одеської області. Результати аналізу дозволяють зробити висновок про пріоритети розвитку виноградарсько-виноробної галузі регіону та потребу в його коригуванні для підвищення ефективності галузі.
Проведен анализ сортимента винограда по направлению использования продукции и по срокам созревания, определена доля сортов Института Таирова в общем сортименте Одесской области. Результаты анализа позволяют сделать вывод о приоритетах развития виноградарско-винодельческой отрасли региона и необходимости его корректировки для повышения эффективности отрасли.
The analysis of the vine varieties in the direction of products use and grape ripening period, the proportion of varieties of NSC "Tairov Institute" selection in general assortment of Odessa Region has been done. The priorities for viticulture and wine industry development in the Region and the needs for the industry efficiency improvement have been suggested by the results of the analysis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3297
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf339,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.