DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3105
Title: ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ ТА МЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ОВЕЦЬ ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ І ПОМІСЕЙ З РІЗНОЮ ЧАСТКОЮ СПАДКОВОСТІ ОДЕСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ М'ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ
Other Titles: ОТКОРМОЧНЫЕ КАЧЕСТВА И МЯСНАЯ ПРОДУКТИВНОСТЬ ОВЕЦ ЦИГАЙСКОЙ ПОРОДЫ И ПОМИСЕЙ С РАЗЛИЧНОЙ ЧАСТЬЮ НАСЛЕДСТВЕННОСТИ ОДЕССКОГО ТИПА АСКАНИЙСКОЙ МЯСО-ШЕРСТНОЙ ПОРОДЫ
FATTENING QUALITIES AND MEAT PRODUCTIVITY OF TIGAI BREED SHEEP AND BREEDS WITH DIFFERENT PART OF HERITAGE OF ODESSA TYPE OF ASKANIYA-ASKANIYA VYSK
Authors: Чігірьов В., Різничук І., Гурко Є., Мажиловська К.
Чигирёв В., Ризничук И., Гурко Е., Мажиловская К.
Chigiryov V., Riznychuk I., Gurko Iе., Mazhilovskaya K.
Keywords: жива маса, відгодівельні якості, забійні якості, маса туші, забійний вихід, морфологічний склад туш, м’ясні якості, внутрішні органи
живая масса, откормочные качества, забойные качества, масса туши, убойный выход, морфологический состав туш, мясные качества, внутренние органы
live weight, fattening qualities, slaughter qualities, carcass weight, slaughter yield, morphological composition of carcasses, meat qualities, internal organs
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК: 636.371.03 Чігірьов В. Відгодівельні якості та мясна продуктивність овець цигайської породи і помісей з різною часткою спадковості одеського типу асканійської м'ясо-вовнової породи / В. Чігірьов, І. Різничук, Є. Гурко, К. Мажиловська // Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 99 / ОДАУ. – С. 130-135.
Abstract: Досліджували відгодівельні якості та м’ясну продуктивність чистопородних валашків цигайської породи та помісних від різних варіантів схрещувань з одеським типом асканійської м'ясо – вовнової породи: витрати на 1 кг приросту живої маси поживних речовин (кормових одиниць, перетравного протеїну); забійні якості, морфологічний склад туш; м’ясні якості; співвідношення внутрішніх органів.
Исследовали откормочные качества и мясную продуктивность чистопородных валушкив цигайской породы и помисных от различных вариантов скрещиваний с одесским типом аканийской мясо-шерстной породы:затраты на 1 кг прироста живой массы питательных веществ (кормовых единиц, переваримого протеина); убойные кчества, морфологический состав туш; мясные качества; соотношение внутренних органов.
We studied the fattening qualities and meat productivity of purebred cornflower breeds and local from different variants of crosses with Odessa type of Askanian meat - wool breed: costs per 1 kg of live weight gain of nutrients (feed units, digestible protein); slaughter qualities, morphological composition of carcasses; meat qualities; the ratio of internal organs.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3105
Appears in Collections:Чігірьов Валерій Олександрович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf682,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.