Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3105
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чігірьов В., Різничук І., Гурко Є., Мажиловська К. | - |
dc.contributor.author | Чигирёв В., Ризничук И., Гурко Е., Мажиловская К. | - |
dc.contributor.author | Chigiryov V., Riznychuk I., Gurko Iе., Mazhilovskaya K. | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-11T11:00:00Z | - |
dc.date.available | 2021-08-11T11:00:00Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 636.371.03 Чігірьов В. Відгодівельні якості та мясна продуктивність овець цигайської породи і помісей з різною часткою спадковості одеського типу асканійської м'ясо-вовнової породи / В. Чігірьов, І. Різничук, Є. Гурко, К. Мажиловська // Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 99 / ОДАУ. – С. 130-135. | ru |
dc.identifier.other | DOI: 10.37000/abbsl.2021.99.22 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3105 | - |
dc.description.abstract | Досліджували відгодівельні якості та м’ясну продуктивність чистопородних валашків цигайської породи та помісних від різних варіантів схрещувань з одеським типом асканійської м'ясо – вовнової породи: витрати на 1 кг приросту живої маси поживних речовин (кормових одиниць, перетравного протеїну); забійні якості, морфологічний склад туш; м’ясні якості; співвідношення внутрішніх органів. | ru |
dc.description.abstract | Исследовали откормочные качества и мясную продуктивность чистопородных валушкив цигайской породы и помисных от различных вариантов скрещиваний с одесским типом аканийской мясо-шерстной породы:затраты на 1 кг прироста живой массы питательных веществ (кормовых единиц, переваримого протеина); убойные кчества, морфологический состав туш; мясные качества; соотношение внутренних органов. | ru |
dc.description.abstract | We studied the fattening qualities and meat productivity of purebred cornflower breeds and local from different variants of crosses with Odessa type of Askanian meat - wool breed: costs per 1 kg of live weight gain of nutrients (feed units, digestible protein); slaughter qualities, morphological composition of carcasses; meat qualities; the ratio of internal organs. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | жива маса, відгодівельні якості, забійні якості, маса туші, забійний вихід, морфологічний склад туш, м’ясні якості, внутрішні органи | ru |
dc.subject | живая масса, откормочные качества, забойные качества, масса туши, убойный выход, морфологический состав туш, мясные качества, внутренние органы | ru |
dc.subject | live weight, fattening qualities, slaughter qualities, carcass weight, slaughter yield, morphological composition of carcasses, meat qualities, internal organs | ru |
dc.title | ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ ТА МЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ОВЕЦЬ ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ І ПОМІСЕЙ З РІЗНОЮ ЧАСТКОЮ СПАДКОВОСТІ ОДЕСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ М'ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ | ru |
dc.title.alternative | ОТКОРМОЧНЫЕ КАЧЕСТВА И МЯСНАЯ ПРОДУКТИВНОСТЬ ОВЕЦ ЦИГАЙСКОЙ ПОРОДЫ И ПОМИСЕЙ С РАЗЛИЧНОЙ ЧАСТЬЮ НАСЛЕДСТВЕННОСТИ ОДЕССКОГО ТИПА АСКАНИЙСКОЙ МЯСО-ШЕРСТНОЙ ПОРОДЫ | ru |
dc.title.alternative | FATTENING QUALITIES AND MEAT PRODUCTIVITY OF TIGAI BREED SHEEP AND BREEDS WITH DIFFERENT PART OF HERITAGE OF ODESSA TYPE OF ASKANIYA-ASKANIYA VYSK | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Чігірьов Валерій Олександрович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24.pdf | 682,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.