DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096
Назва: АНТИБІОТИКИ ТА АНТИБІОТИКОРЕЗИСТЕНТНІ ВЛАСТИВОСТІ МІКРООРГАНІЗМІВ МОЛОКА
Інші назви: АНТИБИОТИКИ И АНТИБИОТИКОРЕЗИСТЕНТНЫЕ СВОЙСТВА МИКРООРГАНИЗМОВ МОЛОКА
ANTIBIOTICS AND ANTIBIOTIC RESISTANT PROPERTIES OF MILK MICROORGANISMS
Автори: Данчук В., Трач В., Приступа Т., Клюцук М., Добровольський В., Савчук Л., Левченко А., Данчук О.
Danchuk V., Trach V., Prystupa T., Klyutsuk M., Dobrovolsky V., Savchuk L., Levchenko A., Danchuk O.
Теми: антибіотики, антибіотикорезистентність, молоко
антибиотики, антибиотикорезистентнисть, молоко
antibiotics, antibiotic resistance, milk
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 619:614.31:631.57:637:636.085 Антибіотики та антибіотикорезистентні властивості мікроорганізмів молока / В. Данчук, В. Трач, Т. Приступа, М. Клюцук, В. Добровольський, Л. Савчук, А. Левченко, О. Данчук // Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 99. 32-47.
Короткий огляд (реферат): В огляді представлено науково-обґрунтовані дані щодо ризиків, пов'язаних із споживанням та переробкою молока контамінованого антибіотиками та антибіотикорезистентними штамами мікроорганізмів.
В обзоре представлены научно обоснованные данные о рисках, связанных с потреблением и переработкой молока кантаминованого антибиотиками и антибиотикорезистентными штаммами микроорганизмов.
The review presents scientifically substantiated data on the risks associated with the consumption and processing of milk contaminated with antibiotics and antibiotic-resistant strains of microorganisms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3096
Розташовується у зібраннях:Левченко Анна Григорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf802,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.