DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанчук В., Трач В., Приступа Т., Клюцук М., Добровольський В., Савчук Л., Левченко А., Данчук О.-
dc.contributor.authorDanchuk V., Trach V., Prystupa T., Klyutsuk M., Dobrovolsky V., Savchuk L., Levchenko A., Danchuk O.-
dc.date.accessioned2021-08-11T08:49:25Z-
dc.date.available2021-08-11T08:49:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 619:614.31:631.57:637:636.085 Антибіотики та антибіотикорезистентні властивості мікроорганізмів молока / В. Данчук, В. Трач, Т. Приступа, М. Клюцук, В. Добровольський, Л. Савчук, А. Левченко, О. Данчук // Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 99. 32-47.ru
dc.identifier.otherDOI: 10.37000/abbsl.2021.99.07-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3096-
dc.description.abstractВ огляді представлено науково-обґрунтовані дані щодо ризиків, пов'язаних із споживанням та переробкою молока контамінованого антибіотиками та антибіотикорезистентними штамами мікроорганізмів.ru
dc.description.abstractВ обзоре представлены научно обоснованные данные о рисках, связанных с потреблением и переработкой молока кантаминованого антибиотиками и антибиотикорезистентными штаммами микроорганизмов.ru
dc.description.abstractThe review presents scientifically substantiated data on the risks associated with the consumption and processing of milk contaminated with antibiotics and antibiotic-resistant strains of microorganisms.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectантибіотики, антибіотикорезистентність, молокоru
dc.subjectантибиотики, антибиотикорезистентнисть, молокоru
dc.subjectantibiotics, antibiotic resistance, milkru
dc.titleАНТИБІОТИКИ ТА АНТИБІОТИКОРЕЗИСТЕНТНІ ВЛАСТИВОСТІ МІКРООРГАНІЗМІВ МОЛОКАru
dc.title.alternativeАНТИБИОТИКИ И АНТИБИОТИКОРЕЗИСТЕНТНЫЕ СВОЙСТВА МИКРООРГАНИЗМОВ МОЛОКАru
dc.title.alternativeANTIBIOTICS AND ANTIBIOTIC RESISTANT PROPERTIES OF MILK MICROORGANISMSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Левченко Анна Григорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf802,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.