DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3070
Title: Удосконaлення технології виробництва м'яса перепелів в умовах ТОВ „Імаго” Ширяївського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Authors: Церковний І. В.
Keywords: технологія виробництва, м'ясо перепелів, кормові добавки, продуктивні особливості перепелів
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Церковний І. В. Удосконaлення технології виробництва м'яса перепелів в умовах ТОВ „Імаго” Ширяївського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / І. В. Церковний // Керівник: канд. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 82 с.
Abstract: Мета магістерської роботи полягала у вивченні та удосконаленні технології годівлі молодняку перепелів за рахунок додавання до їх раціону корисної добавки на основі бджолиного підмору та вивчення її впливу на показники росту та розвитку дослідного молодняку перепелів в умовах ТОВ «Імаго» «Ширяївського району Одеської області. Предметом досліджень були: продуктивні якості (показники росту та розвитку перепелів та динаміки змін живої маси). Об’єктом досліджень було: поголів’я молодняку перепелів породи фараон, м'ясного напрямку продуктивності, з використанням підмору бджіл, як натуральної біологічно-активної добавки. Методи досліджень: в роботі завдання вирішувалися зоотехнічними, експериментальними та статистичними сучасними методами. Ключові слова: господарсько-біологічні особливості перепелів, умови годівлі та поведінка перепелів, утримання. Результати отриманих наукових досліджень: аналіз сучасних літературних джерел, забезпечення господарства обладнанням, та аналізуючи економічну ефективність наукових результатів, треба зробити висновок що практика фермерського господарства «Імаго» має позитивні результати використання сучасних інноваційних технологій для отримання м'яса перепелів, умов годівлі і утриманні поголів’я перепелів.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3070
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЦЕРКОВНИЙ_.pdf2,08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.