DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3070
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦерковний І. В.-
dc.date.accessioned2021-06-25T09:03:34Z-
dc.date.available2021-06-25T09:03:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЦерковний І. В. Удосконaлення технології виробництва м'яса перепелів в умовах ТОВ „Імаго” Ширяївського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / І. В. Церковний // Керівник: канд. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 82 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3070-
dc.description.abstractМета магістерської роботи полягала у вивченні та удосконаленні технології годівлі молодняку перепелів за рахунок додавання до їх раціону корисної добавки на основі бджолиного підмору та вивчення її впливу на показники росту та розвитку дослідного молодняку перепелів в умовах ТОВ «Імаго» «Ширяївського району Одеської області. Предметом досліджень були: продуктивні якості (показники росту та розвитку перепелів та динаміки змін живої маси). Об’єктом досліджень було: поголів’я молодняку перепелів породи фараон, м'ясного напрямку продуктивності, з використанням підмору бджіл, як натуральної біологічно-активної добавки. Методи досліджень: в роботі завдання вирішувалися зоотехнічними, експериментальними та статистичними сучасними методами. Ключові слова: господарсько-біологічні особливості перепелів, умови годівлі та поведінка перепелів, утримання. Результати отриманих наукових досліджень: аналіз сучасних літературних джерел, забезпечення господарства обладнанням, та аналізуючи економічну ефективність наукових результатів, треба зробити висновок що практика фермерського господарства «Імаго» має позитивні результати використання сучасних інноваційних технологій для отримання м'яса перепелів, умов годівлі і утриманні поголів’я перепелів.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectтехнологія виробництва, м'ясо перепелів, кормові добавки, продуктивні особливості перепелівru
dc.titleУдосконaлення технології виробництва м'яса перепелів в умовах ТОВ „Імаго” Ширяївського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»ru
dc.typePreprintru
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЦЕРКОВНИЙ_.pdf2,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.